Инверторно телоподаващо Viki Lux ММА/MIG 250 + електрожен PROFI

Цена: 580.00 лева

 

 


ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО
PROFI MODEL
 
PROFI MODEL
Инверторен телоподаващ апарат VIKI LUX-250 комбиниран с електрожен за ММА заварки с всички видове електроди. Телоподаващото се предлага в комплект с еврошланг, кабели за електрожен, чукче, оригинални ръкавици за заваряване от телешка кожа, обикновена маска, ролка 5 кг.
Основни консумативи: Тел - 1 кг. или 5 кг. ролка (неръждаема стомана , черна стомана , алуминий) , в зависимост от заварявания материал. За използване на алуминиева тел е нужна смяна на жилото на шланга с тефлоново. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-240A ампера, монофазни/240V/. Захранваща мощност: 6.9 kVA, Степен на защита: IP 23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 мм. и с ролки от 1 и 5 кг. Заварява с електроди от 2,5 до max 5 мм. Тегло - 14 кг. Размери Д/Ш/В : 52/31/43 см. 
Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широк спектър на заваряване /заварява почти всички видове метал/ и е удобен и за монтажни заварки.Заварки на черни метали със стоманена тел и газ СО2, алуминий със алуминиева тел и газ аргон Ar, бронз, месинг чугун с помеднена тел и газ СО2 и Аr.

ГАРАНЦИОННО И СЛЕДГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ
*** В СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ НИ СЕРВИЗ ПРИЕМАМЕ ЗА РЕМОНТ ВСЯКАКВИ МОДЕЛИ И МАРКИ ИНВЕРТОРНИ ЕЛЕКТРОЖЕНИ, СО2 ТЕЛОПОДАВАЩИ И ПЛАЗМИ ЗА РЯЗАНЕ.***

 В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.