Електрожени Инверторен електрожен IGBT - 200 Ампера /жълт/

Инверторен електрожен IGBT - 200 Ампера /жълт/

Електрожен инверторен IGBT - 200 ампера

 

ЦЕНА: 220.00 лева
 

 

Електрожени MMA-200 - инверторни. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: 
Намалено импулсно натоварване на мрежата – за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата – енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на заваряване. 
Прецизен контрол на заваръчният ток- комутацията на напрежението се осъществява с IGBT транзистори. Те се включват и изключват с честота от 800 до 4000 пъти за секунда. За разлика от всички други заваръчни апарати, които се включват от заваръчното управление, но остават включени, докато мрежовото напрежение премине през "0", то при транзисторите се управлява както включването така и изключването, което позволява прецизно управление на заваръчния ток. 
При него мрежовото напрежение се изправя чрез мостова схема (Ларионов) и се филтрува от подходящ кондензатор с цел да се намалят пулсациите му. Включването и изключването на транзисторите /за разлика от всички други заваръчни методи/ е управляемо и алгоритмите за управление на заваръчния процес са предсказуеми. 
Само времето, през което IGBT транзисторите са включени (ширината на импулса), определят енергията, която се подава към заваръчния апарат. 

Технически характеристики: 
Инверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване - IGBT технология 

Вградени функции: 

Функция Hot Start - за лесно запалване на дъгата Функция Anti Stick - прекъсване на захранването, за избягване на залепването на електрода за материала Защита от пренапрежение. Дигитален Дисплей за моментната мощност в ампери Малки размери- д/Ш/в : 37/13/20 см. Обхват на заваръчния ток: 20 - 200A Захранващо напрежение: 220 V Захранваща мощност: 6,3 kVA Електроди: до 4,0 мм. включително. Степен на защита: IP23. Тегло на целия комплект: 6,8 кг. Тегло само на електрожена- 4,3 кг.
В комплект със заваръчни кабели,чукче и маска. Подходящи са както за строително-монтажни дейности, така и за домашно ползване.
Гаранционен и следгаранционен сервиз.
 


Инверторен електрожен IGBT - 200 Ампера /жълт/
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.